estroboscopi

16 Sep 2010 635 views
 
photoblogs by
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image nostalgia

nostalgia

Nyhavn és l'antic port de Copenhaguen i un dels pocs carrers de la ciutat que manté l'aspecte original, ja que la majoria de cases de fusta van cremar-se en diversos incendis. La casa més antiga, la nº 9, data de 1681. Actualment Nyhavn és una de les zones d'oci més exclusives i populars de la ciutat, amb molts de bars i restaurants.

 

Nyhavn es el antiguo puerto de Copenhague y uno de los pocas calles de la ciudad que mantiene el aspecto original, ya que la mayoría de casas de madera quemaron en varios incendios. La casa más antigua, la n º 9, fecha de 1681. Actualmente Nyhavn es una de las zonas de ocio más exclusivas y populares de la ciudad, con muchos de bares y restaurantes.
 

Is the old port of Nyhavn Copenhagen and one of the few streets that keeps original appearance, since most wooden houses were burned in several fires. The oldest house, No 9, dates from 1681. Nyhavn is currently one of the most exclusive and popular entertainment in the city, with many bars and restaurants.

nostalgia

Nyhavn és l'antic port de Copenhaguen i un dels pocs carrers de la ciutat que manté l'aspecte original, ja que la majoria de cases de fusta van cremar-se en diversos incendis. La casa més antiga, la nº 9, data de 1681. Actualment Nyhavn és una de les zones d'oci més exclusives i populars de la ciutat, amb molts de bars i restaurants.

 

Nyhavn es el antiguo puerto de Copenhague y uno de los pocas calles de la ciudad que mantiene el aspecto original, ya que la mayoría de casas de madera quemaron en varios incendios. La casa más antigua, la n º 9, fecha de 1681. Actualmente Nyhavn es una de las zonas de ocio más exclusivas y populares de la ciudad, con muchos de bares y restaurantes.
 

Is the old port of Nyhavn Copenhagen and one of the few streets that keeps original appearance, since most wooden houses were burned in several fires. The oldest house, No 9, dates from 1681. Nyhavn is currently one of the most exclusive and popular entertainment in the city, with many bars and restaurants.

comments (0)

no comments yet, sign in and be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a constructive critical comments icon ShMood©
camera Canon EOS 450D
exposure mode full manual
shutterspeed 1/125s
aperture f/6.3
sensitivity ISO100
focal length 50.0mm
little street [15/52]little street [1...
A brideA bride
walk for lifewalk for life

Warning